Jeg vil gerne give inspiration, tegne og male glæde videre til børn og unge mellem 8- 17 år. Derfor er der mulighed for at melde sig på Det Lille Tegne og Maleværksted- For børn og unge. Jeg er i fuld gang med at finde egnede lokaler i Farum.

Male på tapet….

Frirum er vigtigt….

Fordybelse i arbejdet. 2020
Udstilling er vigtigt. 2020
Eksperimentere. 2020
Gang i akryl farverne:-)
Signe 8 år. Eksempler i skitsebogen, på at den personlige streg er kommet til udtryk. Masser af potentiale for kunstnerisk udvikling. 🙂
Signe 8 år
Signe 8 år
Signe 8 år
Signe 8 år
Signe 8 år
Rasmus 12 år
Natur. Signe 8 år 2020
Rummet. Rasmus 12 år. 2020
Ung og fordybet i tegning.

 

Jeg er uddannet pædagog siden 2005. Gennem mit arbejds virke har pædagogik, den enkeltes potentiale, den gode relation og billedkunst været det bærende. Jeg vil gerne give min tegne og maleglæde videre til dit barn/den unge ved at facilitere, inspirere og skabe rum til fordybelse. Derfor vil jeg gerne oprette Det Lille Tegne og Maleværksted- For børn og unge.

Er dit barn/den unge mellem 8-17 år?

Kunne dit barn/den unge tænke sig et frirum med plads og tid til fordybelse, kreativitet og inspiration?

Har dit barn/den unge lyst til en eftermiddag om ugen, at være sammen med andre børn og unge der lige som hende/ham har lyst til at tegne og male og fordybe sig i det?

Har dit barn/den unge lyst til i inspirerende rammer at arbejde med blyant, kul,  akvarel og akrylmaling?

Dit barn/den unge får mulighed for at eksperimentere og undersøge forskellige materialer.

Creative girl i akvarel 2019.

Eksperimentere, frirum og fordybelse vil være centrale ord i Det Lille Tegne og Maleværksted – For børn og unge.

Vi vil arbejde med at tage udgangspunkt i det vi ser omkring os, på nettet, kunstbøger, kunstbilleder. Det handler om at kigge efter og det handler om at lade sig inspirere. Samtidig skal vi bruge vores fantasi og skabe ud fra vores indre billeder.

Uanset niveau vil dit barn/den unge opleve at blive bedre og bedre og opnå følelsen af at mestre, og selv når tegningen eller maleriet driller og ikke vil det

Creative girl i akryl på lærred. 2019

som han/hun vil – for tro mig sådan bliver det også- så vil han/hun lære at komme videre derfra, ved at lære at ændre eller justere sin kurs og således vil det blive en styrke.

Det er mit håb, at Det Lille Tegne og Maleværksted – For børn og unge bliver et sted, hvor man for lyst til at dyrke sin tegne og malelyst. At man opnår et fællesskab. At man føler et ejerskab og at man mærker at den kreative atmosfære er i fokus. Der vil være max 10 børn/unge på et hold.

Vi afslutter med en lille fernisering, hvor man får mulighed for at vise hvad man har arbejdet på.

Alle materialer er inkluderet i prisen. Dit barn/den unge får sin egen skitsebog. Der vil være maleskjorter, samt papir, blyanter, kul, pensler, akvarel og akrylmaling i god kvalitet. Der vil altid være plads til snak og lidt at spise undervejs (saft, kiks og the tilbydes hver gang). Det eneste dit barn/den unge skal, er at møde op og have lyst til at være kreativ. Håber vi ses.

Faciliteringen kommer til at foregå i  Farum.

Det praktiske: holdstart:  Når 4- max 10 børn er tilmeldt.

Tilmelding: Ring på 2491 9482 el. SMS med barnets navn og klassetrin eller skriv på mail til: denlilletegneogmaleskole@gmail.com

error: Indholdet er beskyttet