Jeg vil gerne give inspiration, færdigheder samt tegne og male glæde videre til børn og unge mellem 8- 18 år. Derfor er der mulighed for at melde sig på Den Lille Tegne og Maleskole- For børn og unge. Jeg er i fuld gang med at finde egnede lokaler i Farum.

Male på tapet….
Iagttagelse af damesko. 2020

Frirum er vigtigt….

Fordybelse i arbejdet. 2020
Udstilling er vigtigt. 2020
Færdigheder under udvikling. 2020
Gang i akryl farverne:-)
Signe 8 år. Eksempler i skitsebogen, på at den personlige streg er kommet til udtryk. Masser af potentiale for kunstnerisk udvikling. 🙂
Signe 8 år
Signe 8 år
Signe 8 år
Signe 8 år
Signe 8 år
Rasmus 12 år
Natur. Signe 8 år 2020
Rummet. Rasmus 12 år. 2020
Ung og fordybet i tegning.

 

I am just a dog who wants to be loved. 2017
Malet damesko-Det kan man godt.
Malet damesko.-Den var sort før.
Blue dog and a cake. 2017
Bohemian woman. Farvekridt på sort karton. 2019
Bohemian woman. Farvekridt på sort karton. 2019
Tosomhed. Akryl på lærred. 30×40. 2017.
Pariserinden. Akryl på lærred. 40×50. 2017.

Jeg er uddannet pædagog siden 2005. Gennem mit arbejds virke har pædagogik, den enkeltes potentiale, den gode relation og billedkunst været det bærende. Jeg vil gerne give min tegne og maleglæde videre til dit barn/den unge gennem inspiration, motivation og fordybelse. Derfor vil jeg gerne oprette Den Lille Tegne og Maleskole- For børn og unge.

Er dit barn/den unge mellem 8-18 år?

Alle kan lære at tegne og male. Det handler blot om at have lyst. 😊

Kunne dit barn/den unge tænke sig et frirum med plads og tid til fordybelse, kreativitet og inspiration?

Har dit barn/den unge lyst til en eftermiddag om ugen, at være sammen med andre børn og unge der lige som hende/ham har lyst til at tegne og male og fordybe sig i det?

Har dit barn/den unge lyst til at opnå færdigheder i at arbejde med blyant og akrylmaling, lys og skyggelægning, blindtegning, iagttagelsestegning, maleteknikker og farvelære?

Dit barn/den unge lærer at ’se med andre øjne’. Man må rigtig meget fordi det kaldes kunstnerisk frihed. Når det så er sagt, så er der nogle grundlæggende tegne og maleteknikker som man først har brug for at lære og herefter springer vi rammerne og åbner op for den personlige streg. Den modige streg. Der hvor man tager en chance og maler en farve fordi man kan lide den og ikke fordi at maleriet SKAL være på en bestemt måde.

 

Creative girl i akvarel 2019.

Færdigheder, frirum og fordybelse vil være centrale ord i Den Lille Tegne og Maleskole – For børn og unge. Forløbet er bygget op over ti gange, hvor vi sammen tager udgangspunkt i hvor barnet/den unge er i sin tegne og maleudvikling. Vi vil arbejde med at tage udgangspunkt i det vi ser omkring os, på nettet, kunstbøger, kunstbilleder, genstande osv. Det handler om at kigge efter og det handler om at lade sig inspirere. Samtidig skal vi bruge vores fantasi og skabe ud fra vores indre billeder også.

Uanset niveau vil dit barn/den unge opleve at blive bedre og bedre og opnå følelsen af at mestre, og selv når tegningen eller maleriet driller og ikke vil det

Creative girl i akryl på lærred. 2019

som han/hun vil – for tro mig sådan bliver det også- så vil han/hun lære at komme videre derfra og således vil man lære at håndtere fejl og lade det blive en styrke.

Det er mit håb, at Den Lille Tegne og Maleskole – For børn og unge bliver et sted, hvor man for lyst til at dyrke sin tegne og malelyst. At man opnår et fællesskab. At man føler et ejerskab og at man mærker at den kreative atmosfære er i fokus. Der vil være max 10 børn/unge på et hold.

Vi afslutter hvert ti ganges forløb med en lille fernisering, hvor man får mulighed for at vise hvad man har arbejdet på.

Alle materialer er inkluderet i prisen. Dit barn/den unge får sin egen skitsebog. Der vil være maleskjorter, samt papir, blyanter, pensler og akrylmaling i god kvalitet. Der vil altid være plads til snak og lidt at spise undervejs (saft, kiks og the tilbydes hver gang). Det eneste dit barn/den unge skal, er at møde op og have lyst til at være kreativ. Håber vi ses.

Undervisningen kommer til at foregå i  Farum.

Det praktiske: holdstart:  Når 4- max 10 børn er tilmeldt.

Tilmelding: Ring på 2491 9482 el. SMS med barnets navn og klassetrin eller skriv på mail til: denlilletegneogmaleskole@gmail.com

Facebook
Facebook
error: Indholdet er beskyttet