Jeg vil gerne give inspiration, kompetencer samt tegne og male glæde videre til børn. ( 1-9 kl) Derfor er der mulighed for at melde sit barn på Den Lille Tegne og Maleskole- For børn, når jeg finder egnede lokaler i Farum.

Damesko. 2019
Arbejdende værksted i Galleri H- Rørholmsgade 6
Arbejdende værksted i Galleri H – med plads til hygge 🙂
I am just a dog who wants to be loved. 2017
Blue dog and a cake. 2017
Tosomhed. Akryl på lærred. 30×40. 2017.
Flirterinden. Akryl på lærred. 40×50. 2017.
Arbejder koncentreret i Galleri H…

Jeg er uddannet pædagog siden 2005. Gennem mit arbejds virke har pædagogik, den gode relation og billedkunst været det bærende. Jeg vil gerne give min tegne og maleglæde videre til dig gennem inspiration, motivation og fordybelse. Derfor vil jeg gerne oprette Den Lille Tegne og Maleskole- For børn.

Går du i 1-9 klasse ?

Alle kan lære at tegne og male. Det handler blot om at have lyst. 😊

Kunne du tænke dig et frirum med plads og tid til fordybelse, kreativitet og inspiration?

Har du lyst til en eftermiddag om ugen, at være sammen med andre børn og unge der lige som dig har lyst til at tegne og male og fordybe dig i det?

Har du lyst til at få færdigheder i at arbejde med blyant og akrylmaling, lys og skyggelægning, blindtegning, iagttagelsestegning, maleteknikker og farvelære?

Du lærer at ’se med andre øjne’. Du må rigtig meget fordi det kaldes kunstnerisk frihed. Når det så er sagt, så er der nogle grundlæggende tegne og maleteknikker som man først har brug for at lære og herefter springer vi rammerne og åbner op for den personlige streg. Den modige streg. Der hvor man tager en chance og maler en farve fordi man kan lide den og ikke fordi at maleriet SKAL være på en bestemt måde.

 

Creative girl i akvarel 2019.

Frihed, frirum og fordybelse vil være centrale ord i Den Lille Tegne og Maleskole – For børn. Forløbet er bygget op over ti gange, hvor vi sammen tager udgangspunkt i hvor du er i din tegne og maleudvikling. Vi vil arbejde med at tage udgangspunkt i det vi ser omkring os, på nettet, kunstbøger, kunstbilleder, genstande osv. Det handler om at kigge efter og det handler om at lade sig inspirere. Samtidig skal vi bruge vores fantasi og skabe ud fra vores indre billeder også.

Uanset niveau vil du opleve at blive bedre og bedre og opnå følelsen af at mestre, og selv når tegningen eller maleriet driller og ikke vil det

Creative girl i akryl på lærred. 2019

som du vil – for tro mig sådan bliver det også- så vil du lære at komme videre derfra og således vil du lære at håndtere fejl og lade det blive en styrke.

Det er mit håb, at Den Lille Tegne og Maleskole – For børn bliver et sted, hvor man for lyst til at dyrke sin tegne og malelyst. At man opnår et fællesskab. At man føler et ejerskab og at man mærker at den kreative atmosfære er i fokus. Der vil være max 8 børn/unge på et hold.

På kurset lægger vi ud med færdigheder indenfor tegning og slutter med maleri.

Vi afslutter hvert ti ganges forløb med en lille fernisering, hvor du får mulighed for at vise din mor, far hvad du har arbejdet på.

Alle materialer er inkluderet i prisen. Du får din egen skitsebog. Der vil være maleskjorter, samt papir, blyanter, pensler og akrylmaling i god kvalitet. Der vil altid være plads til snak og lidt at spise undervejs (saft, kiks tilbydes hver gang). Det eneste du skal, er at møde op og have lyst til at være kreativ. Håber vi ses.

Undervisningen kommer til at foregå i  Farum når jeg finder egnede lokaler.

Det praktiske: holdstart:  Når 4- max 8 børn er tilmeldt.

Tilmelding: Ring på 2491 9482 el. SMS med barnets navn og klassetrin eller skriv på mail til: denlilletegneogmaleskole@gmail.com

Facebook
Facebook
error: Indholdet er beskyttet