Hvis du er interesseret, så har Azurmalerne sommer-udstilling lige nu. Den hedder ” Frokost i det grønne” og er bl.a. inspireret af Edouard Manets omtalte billede, hvor sceneriet er en picnic i naturen med en nøgen og en letpåklædt kvinde og to fuldtpåklædte mænd. Malet i 1862. Udstillingen foregår i Fløjgalleriet i Farum Kulturhus. Udstillingen slutter 14. august.

Picnic. Akryl på lærred. 60×60. 2018

Så er jeg igang . Med keramik. Det er ikke et materiale jeg har dyrket. Men jeg har længe haft lyst til at prøve forsøget. Jeg er igang med en kjole. Nu må vi se hvordan det bliver.

 

 

 

 

 

 

 

Til Azurmalernes collage udstilling havde jeg lavet denne forsigtige hund. Planen var, at jeg ville lave det man på fransk kalder assemblage, som er en rummelig udformning af collagen ved at tilføre tredimensionale genstande. I dette tilfælde en hundelort lavet i ler, samt hundeposer med ler inden i. Altså ikke noget der lugtede.

Jeg havde været lidt bekymret for om Furesø avis ville tage det ilde op, at min forsigtige hund  sked på deres avis. Det var ikke tænkt som en provokation. Men mere tænkt som en oplagt avis at bruge i collage sammenhæng, når nu man bor i kommunen. Det viste sig, at det var min hundelort i ler og hundeposerne, der gav dårlige vibrationer og åbenbart havde provokeret….

Desværre kom mine hundelort og hundeposer nemlig ikke med på udstillingen, da de tilsynladende havde skabt en stor følelse af uhumskhed blandt almindelige borgere der færdes på gangene af andre årsager end for deres kunstinteresses skyld.

Kompromis. Akryl på lærred. 50×60. 2018.

Men min hund, der pænt sked på en avis, kom i sidste øjeblik med på udstillingen.

 

error: Indholdet er beskyttet